PERICOL live cu Matze & Rolf, joi, 7 aprilie, in Coyote Café, 23.oo, la NexT

Matze (Cristian Stanciu) si Rolf (Rolf Ono) va pun in PERICOL, joi, 7 aprilie, de la 23.00, in Coyote Café, (Calea Victoriei 48-50, pasajul Victoriei). Evenimentul are loc in cadrul NexT 2011. Intrarea 10 lei.


PERICOL este numele unui proiect inceput in urma cu 2 ani si consta in combinarea unor franturi de emisie tv  pe muzica.

PERICOL este un colaj video construit muzical. Sau, altfel spus, o muzica facuta din fragmente audio-vizuale capturate si selectate din lumea multicolora a micului ecran. Elementele muzicale sunt desfasurate si controlate live, impreuna cu elementele video, de catre Matze (Cristian Stanciu) si Rolf (Rolf Ono), pe o instalatie de doua ecrane principale independente si mai multe proiectii dintr-o a treia sursa, desfasurate lateral.

PERICOL on youtube:

PERICOL TV PROMOhttp://www.youtube.com/watch?v=wYvtVNKCGNk

SA NE IUBIM: http://www.youtube.com/watch?v=wzOuYRYPV24&feature=related

EU CRED: http://www.youtube.com/watch?v=8N63VVp2i4k&feature=related
PERICOL se desfasoara in cadrul Festivalului International de Film NexT 2011

Editia a 5 a a Festivalului International de Film NexT (6-10 aprilie) va insemna o competitie puternica, programe in afara competitiei deja traditionale, dar si cateva sectiuni nou-noute, prezentate in premiera, care cu siguranta vor uimi, intriga, amuza si provoca publicul bucurestean. Mai mult decat atat, din programul NexT nu vor lipsi seminariile la care sunt invitati toti cei care doresc sa se intalneasca cu nume marcante ale cinematografiei autohtone si internaţionale.  Mai multe informatii despre festival gasiti pe www.nextfilmfestival.ro

FOTO: Joe Giorgino