Apreciem spiritul artistic, creativitatea si talentul; ne plac lucrurile originale, minutios lucrate si materialele speciale si stim ca mai sunt si altii ca noi. Vrem sa adunam intr-un singur loc toti creatorii de lucruri frumoase, toti artistii care realizeaza produse HandMade pentru casa, pentru a-i prezenta publicului larg.

Cine suntem?

O echipa tanara care acum doi ani si-a pus in gand sa educe bunul gust si care a pus bazele unei reviste online www.4interior.ro si a unui magazin virtual de decoratiuni interioare http://shop.4interior.ro.

Ce ne dorim?
Sa ni se alature artisti si creatori de frumos pentru a incepe o campanie de promovare a produselor de arta, realizate manual, a obiectelor unicat si a decoratiunilor speciale.

Putem oferi sprijin pentru artisti talentati care doresc sa se exprime prin pictura pe tesaturi, iar pentru cei care au deja un portofoliu de lucrari oferim suport in comercializarea produselor realizate.

Vom incepe promovarea valorii prin diverse canale si speram sa atragem pe de o parte creatori si artisti, iar pe de alta parte, potentiali clienti care sa aprecieze unicitatea, originalitatea produselor ce ies din tiparele banalitatii si a uniformizarii.
Pe scurt cautam artisti! Promovam artisti!

Contact:
Ruxandra Timariu
Project Manager
0755.1111.60
[email protected]