Silent Strike & True Ingredients (UK) in 3 concerte de excepție la Bucuresti, Cluj si Alba, 24-26 martie

Trei scene cu 11 muzicieni, muzica electronica live, visuals si vocalisti internationali de exceptie.

O fuziune extraordinara de beat-uri  funk, rap si electro care nu lasa pe nimeni sa stea jos trei nopti la rand.

Cu alte cuvinte, True Ingredients (www.trueingredients.com), trupa de funk/hiphop din UK revine in Romania pentru a canta alaturi de artistul roman Silent Strike, (www.facebook.com/silentstrikemusic)

True Ingredients, in colaborare cu Blame it! si Institutul Cultural Roman din Londra, l-au avut invitat la Londra pe Silent Strike pt un jam session unic in Shoreditch, centrul artistic al orasului. Fuziunea dintre funk/rap si sunetul electronic al lui Silent Strike au creat o atmosfera incredibila, drept pentru care True Ingredients si artistul roman isi vor uni inca o data fortele pentru  a sustine trei concerte in:

–          Bucuresti, 24 martie  la Silver Church, de la 22.oo

–          Alba Iulia, 25 martie, in Spatiile Ryma, Cetatea Alba Iulia, 21.oo

–          Cluj, 26 martie, in Boiler Club, 22.oo

True Ingredients este o trupa din Marea Britanie ce reprezinta o intreaga revolutie muzicala, cu niste sunete si beaturi proaspete, jazzy si funky, culminate cu compozitii hip hop si condimentate cu caracterele lor trasnite. Este prima trupa din lume care a apelat la o metoda de promovare ingenioasa: albumul de debut, “Prepare and Assemble”, a fost lansat in 10 culori diferite si, nu oricum, ci cu ajutorul unor ochelari de soare pe care era trecut un cod unic.

Silent Strike este unul dintre cele mai cunoscute nume ale muzicii electronice din Romania. Silent Strike (Ioan Titu) a deschis concertele Faithless, Bonobo, Dj Food sau Amon Tobin.