Săbii, pălării şi lapte condensat

Centrul Naţional al Dansului Bucureşti şi Asociaţia Colectiv A au plăcerea de a invita la avanpremiera piesei „… After All”– cea mai recentă creaţie a coregrafei Vava Ştefănescu.

„… After All” vă propune o plonjare în multiplele universuri ale Vavei Ştefănescu. Un alt corp (Carmen Coţofană), ca un avatar, jonglează cu universul material şi artistic al Vavei Ştefănescu, cu dimensiunile temporale, alunecă printre obiecte şi imagini şi transformă o întreaga istorie.

Ceea ce rămâne … after all… puteţi vedea chiar dumneavoastră – pe 8 martie la Sala Atelier a TNB, de la ora 20.00.

„Corpul [meu] tinde să fie o arhivă; o arhivă virtuală.
Ce faci cu toate lucrurile astea adunate aici? La un moment dat îți vine să te scuturi de ele dar nu poți să le arunci. O schimbare ar fi binevenită.

Se ia un alt corp; i se deschid supapele; se selecționează deșeurile arhivate; se pun deoparte lucrurile reciclabile; se observă că au rămas foarte puține; acestea se așează cu grijă în diferite părți din noul corp (avînd o oarecare vîrstă, ele sînt fragile); se pun deoparte visele; doar puține [din ele] se vor dezvolta; se aruncă la întîmplare în noul corp; se așteaptă puțin; dacă nu se întîmplă nimic, este recomandată un pic de răbdare; între timp se aleg accesoriile; cînd totul va fi gata, vom adăuga noului corp accesoriile; dacă acesta le rejectează nu vă speriați, este un efect normal, cu unele se va obișnui și le va păstra, altele vor deveni invizibile; cînd totul este gata priviți cu atenție; găsiți o ramă potrivită la anticariat – e foarte importantă; puneți rezultatul în ramă.
Deschideți televizorul și urmăriți un desen animat care vă place.”
Vava Ştefănescu

8 martie, ora 20.00, Sala Atelier (TNB)

… After All
Concept: Vava Ştefănescu
Cu: Carmen Coţofană
Scenografie: Adrian Damian
Costume: Paul Dunca
Video: Irina Stelea

Producţie Asociatia Colectiv A în cadrul Festivalului Temps d‘Images
Coproducători: Zamek Ujazdowski (Polonia), Centrul Naţional al Dansului Bucureşti
Mulţumiri: ICR Varşovia

Spectacolul are loc la Sala Atelier a TNB (intrarea prin Operetă)
Preţ bilete: 20 de lei / 10 lei redus
Biletele se achiziţionează de la Casa de Bilete a TNB

Parteneri media : 24 Fun, Liternet, Veioza Arte, Port.ro, Suplimentul de Cultura, Onlinegallery.ro, Thechronicle.ro, Bucuresti.tonight.eu, Metropotam.ro, WebPr.ro, Modernism.ro, HipMag.ro, ARTBoom.ro, ArtClue, Neaparat.ro, Infodance.ro, Youmago.ro, Tataia, RFI Romania