Comunitatefoto.ro, în parteneriat cu NSCmall şi inchirierefoto.ro, lansează pe 7 februarie concursul online de fotografie cu tema “Ritm”. Aceasta este a treia ediţie a competiţiilor organizate de cf şi aduce poate cea mai mare provocare de până acum: testarea talentului fotografic şi a creativităţii în operarea cu reguli de compoziţie.

După două ediţii de succes, cu sute de înscrieri, luna februarie încearcă să descopere cele mai reuşite fotografii care ilustrează repetiţia şi modelul, sau mai bine zis ritmul. Prin intermediul concursurilor şi a interacţiunii între membrii, cf îşi doreşte să încurajeze, susţină şi promoveze talentul fotografilor profesionişti sau amatori, dar şi să-i iniţieze pe tinerii pasionaţi în tainele celei de-a şasea arte.

Concursul lunii februarie se va desfăşura astfel:

7-19 februarie 2011 – înscrierea* participanţilor pe site-ul www.comunitatefoto.ro, cu o singură fotografie, care sa ilustreze tema propusă – RITM;

21-28 februarie 2011 – jurizarea** creaţiilor înscrise (80% votul juriului de specialitate; 20% votul publicului);

1 martie 2011 – anunţarea câştigătorilor.
*înscrierea este condiţionată de înregistrarea gratuită, în prealabil, ca membru al comunităţii.
**se va efectua o preselecţie a tuturor creaţiilor înscrise în concurs. Doar cele mai bune 50 de fotografii vor ajunge în etapa de jurizare.

Cele 3 creaţii câştigătoare vor fi răsplătite cu o mulţime de premii: un voucher de 100 euro (locul I), oferit de NSCmall pentru achiziţionarea de accesorii sau aparate foto; reduceri de 20% la închirierea echipamentelor foto de pe inchirierefoto.ro, subdomenii proprii în cadrul comunităţii şi multe altele.

Parteneri media: Inchiriere Foto, Fotografa, Photolife, Modernism, Fotonatura, 4arte, Banda Foto, Ginger Group, revista Ambition, Veioza Arte, Peisaje Montane, Lume Buna,  Evenimente Studenţeşti, revista HipMag şi Observator Cultural.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să vizitaţi website-ul nostru (www.comunitatefoto.ro)  şi să vă alăturaţi reţelei noastre în plină expansiune, sau să ne contactaţi la următoarea adresă: info {cf} comunitatefoto.ro.

Comunitatefoto.ro a apărut în august 2009, şi s-a transformat, în numai un an, într-o adevarată platformă social media destinată celei de-a şasea arte. Comunitatea reuneşte cele mai reuşite fotografii ale unor tineri, amatori sau profesionişti, pasionaţi de acest domeniu, oferindu-le cel mai bun mediu în care aceştia să-şi expună şi analizeze munca. Membership-ul este gratuit, nelimitat şi oferă o serie de avantaje unice printre site-urile româneşti de profil, cel mai important fiind sistemul inovator de filtrare a fotografiilor prin screening.