The Kings of Tomorrow.
vineri 18 februarie 2011, ora 20.00

Amsterdam, la etaj

The 18 th of February is the day when we will meet the visual clue about how future humans will look like, at least in Flaviu ‘s aesthetic vision and his limbik system!

Aberatiile lui Flaviu Moldovan prind un contur mai gros si mai puternic decat de obicei, fapt care marcheaza trecerea intr-o etapa noua, plina de siguranta si accentuare a maiestriei.

In aceeasi masura, atmosfera de la Amsterdam va fi intregita cu un performance muzical oferit de Dan Aga, un artist din zona, producator de muzica electronica, si doua seturi de DJ sustinute de Dr. Strangelove si Candcum!

Asadar, ne asteapta o seara lunga, pe masura capacitatii de rezistenta la geniu pe care o are fiecare! Si spun asta cu convingerea ca, fiecare dintre noi, traim vremuri in care doar geniul creativ din interiorul nostru ne mai da sansa sa ne entuzismam si sa facem pasi inainte spre ziua de Maine.

Sa nu subestimam puterea de adaptare la nou si la vechi, in egala masura! Trecut si viitor sunt doua notiuni care dispar si pierd din sens. Asa ca ne mai ramane doar legatura dintre ieri si ziua de maine, singura care conteaza, dupa ea si infinitul!

http://soundcloud.com/danaga
http://burghesinia.blogspot.com/

http://sistematika.blogspot.com/

http://soundcloud.com/candcum

http://soundcloud.com/you/tracks