Avem placerea sa va anuntam ca, de acum inainte, revista de arhitectura pe care echipa noastra o editeaza de 11 ani se va numi zeppelin. Cunoasteti deja numele: din 2008 pana azi, zeppelin s-a construit ca o platforma de intalniri lunare, conferinte, expozitii, carti si proiecte dedicate arhitecturii, orasului si designului.

Suntem mandri de acesti primi 11 ani ai revistei si vrem sa ducem mai departe si mai bine toate celelalte programe culturale. De aceea, am considerat firesc sa unim aceste eforturi sub o singura identitate, cu acelasi continut dens, la fel de serios si dedicat ca si pana acum.

Numarul 91, disponibil la chiosc din luna februarie, poarta deja noul nume. Echipa, politica editoriala, formatul, designul grafic, numarul de pagini si de aparitii pe an, pretul la chiosc si cel pentru abonamente raman aceleasi.

Va multumim ca ne-ati ajutat sa evoluam impreuna. Constantin Goagea, Cosmina Goagea, Stefan Ghenciulescu si toti prietenii vostri din redactie va ureaza un survol cat mai placut al viitoarelor subiecte de arhitectura si cultura urbana.

T/F: 0040 21 – 211 21 90 /

[email protected]

www.zeppelin-magazine.net