Mai mult!

Pentru a scrie ceva, trebuie în primul rând să începi. Să pui pixul pe foaie, să scrii, să nu te mai opreşti decât atunci când simţi că e gata. Noi am început prin martie. Atunci, într-o seară, s-a apăsat tasta Enter şi a fost proiectată revista pentru prima dată. A fost un început timid, însă bun, care ne-a făcut să vrem să vă dăm mai mult, pentru că ştim că sunteţi un public pretenţios, care, pe bună dreptate, merită ce este mai bun.

Aşa că, încet, încet, am mai schimbat DTP-ul, am mai pus o rubrică, am calibrat monitoarele, ne-am gândit mai mult până să punem punct şi să zicem că un articol e gata, am avut emoţii când v-am văzut că deschideţi revista. Am avut emoţii, nu pentru că nu ştiam ce vreţi şi abia acum încercam terenul. Tocmai, am avut emoţii pentru că ştiam ce vreţi voi, ca public, şi voiam să vă dăm ce-i mai bun. Şi încet, încet am încercat să ajungem la acest obiectiv utopic şi vag, încă pus în minte: ce-i mai bun. De aceea am dormit mai puţin şi ne-am stresat mai mult.

Ăsta nu e un New Year’s Resolution. Nu o să apară o listă de lucruri pe care ni le-am propus să le facem pentru voi. Vrem doar să ştiţi că noi încă suntem pe target. Că pe 2011 o să creştem şi mai mult. Şi că ce primiţi nu se va învârti doar în jurul „cantităţii” ci şi în jurul calităţii. Aşa că în noul an o să venim cu un rAM (Revista Arte şi Meserii) mai bogat, mai bun, în mai multe exemplare printate. O să vă chemăm la mai multe proiecte Paspartu, mai diferite, mai inedite. Şi de la voi o să aşteptăm notă.

Dar desigur, nu ne vom opri aici. Nu vrem să ne oprim aici. Vrem să ne vedem în mai multe seri şi să râdem, să dansăm, să ne distrăm. Să începem a doua zi cu un You have been tagged in a video”. Să dăm click şi să ne vedem la ultimul party, într-un montaj de forma „Dragii noştri, asta-i pentru voi!”.

Oricum, veţi vedea despre ce e vorba. La mulţi ani şi bine ne-am găsit pe 2011, dragii noştri!