Şi a trecut un an. Un an în care ne-am făcut debutul. Un an în care am avut nopţi albe de-a rândul. Un an în care am corectat, am citit, am lipit, am schimbat fonturi, am pus pozele pe pagină, am aşteptat ultimele articole, stresaţi că încă nu e gata revista şi lansarea e a doua zi. Cu toate astea, un an care a pus pe raftul nostru (şi al vostru, virtual sau nu)  patru numere din revista Arte şi Meserii. Alte rafturi am reuşit să le umplem cu muuulte cărţi, una peste alta, cam 1000, în Băicoi.

Toate acestea, cu voi. Toate acestea, pentru voi.

De aceea, ne-am gândit că acest sfârşit de an merită un party. Încă un eveniment în care să ne întâlnim, să râdem, să dansăm, să ne gândim la ce am realizat împreună până acum şi ce urmează în 2011. Simplu spus, un Pasparty, unde noi venim cu muzica şi voi cu buna dispoziţie!

Aşa că vă vrem alături de noi, în Club Control, într-o zi de marţi, pe 28 decembrie, la ora 22:00, să vă mulţumim că aţi fost, sunteţi şi veţi fi alături de noi. După cum v-am obişnuit, oferta 2+1 (la Carlsberg) o să fie şi ea alături de noi.

Intrarea este liberă.

Vă aşteptăm,

Echipa Paspartu