Începând din 14 decembrie, Asociaţia Culturală Ginger Group pune la dispoziţie, pe site-ul propriu, www.gingergroup.ro, o arhivă care cuprinde peste 600 de centre de artă contemporană din întreaga lume.

Arhiva se află pe site în secţiunea “Arte” sub numele de „Contemporary Art Spots”. Ea poate fi folosită atât de artişti cât și de curatori sau organizatori de evenimente, dar și de persoane ce vor să viziteze sau sunt pur și simplu interesaţi de ceea ce se întâmplă în realitatea mediului artistic contemporan.

Căutarea în baza de date se face prin filtre împărţite în: Type, Scope, Country, City. Compilarea și implementarea acestei arhive nu s-ar fi putut realiza fără ajutorul Andreei Popescu, al lui Mihai Crăciun şi al lui Bogdan Zarchievici (Creative Media Agency).

/////////

Ginger Group este un proiect pentru o cultură deschisă, înţeleasă ca o legătură strânsă între produsul/actul cultural şi interpretarea individuală a acestuia. Dorim să aducem un plus de subiectivitate pe scena socio-culturală, misiunea întregului proiect fiind de a promova oameni, idei şi acte culturale către publicul larg.

Site-ul www.gingergroup.ro concretizează intenţiile asociaţiei. Articolele publicate pe Ginger Group se împart în următoarele categorii: Arte, Cronică, Interviuri, Muzică, Random Stories, Social.

Ginger Group primește propuneri de articole pe adresa: people[at]gingergroup.ro

Ne găsiți și pe last.fm, Facebook și Twitter.