Centrul National al Dansului Bucuresti organizeaza in luna decembrie un nou curs de dans contemporan!

Cursul, destinat incepatorilor, urmareste familiarizarea participantilor cu exercitii de constientizare a corpului, notiuni introductive de tehnica si jocuri creative.

Noul curs este condus de coregrafa Carmen Cotofana, contine 6 intalniri si va avea loc de doua ori pe saptamana, joia si vinerea, de la ora 19.00, in zilele de 2, 3, 9,10, 16 si 17 decembrie.

Pretul cursului este de 200 lei.

Taxa se achita integral intr-o singura transa, inaintea inceperii cursurilor, in zilele si la orele mai jos mentionate.

Plata cursurilor se face la sediul CNDB in zilele de 29 si 30 noiembrie intre orele 17.30 – 20.00.

Inscrierea devine valida numai dupa achitarea taxei de curs si se face in ordinea sosirii. Nu exista posibilitatea de a rezerva locuri.

Carmen Cotofana a absolvit Liceul de Coregrafie “Octavian Stroia” – Cluj-Napoca si Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica «I. L. Caragiale»– Bucuresti, sectia Coregrafie. A participat la workshop-uri cu coregrafi importanti precum: Pal Frenak, Karine Saporta, Donna Uchizono, Mark Tompkins, Carol Brawn, David Zambrano, Vera Mantero, si a colaborat ca interpret cu coregrafii: Sorana Badea, Mihai Mihalcea, Valentina de Piante, Charles Lineham, Florin Fieroiu, Ioana Macarie, Catalina Gubandru.

A colaborat la realizarea coregrafiei unor piese de teatru regizate de: Gianina Carbunariu, Andreea Valean, Alexandru Dabija, Radu Nica.

Dintre piesele proprii mentionam: „Fiinte ale miinilor”, „Take Five”, „Free Mesh”, „Recycle me”.