Draga prietene al Bucurestiului,

Noi, Asociatia “Bucurestiul meu drag”, impreuna cu Libraria Carturesti va invitam sa vedeti un Bucuresti clasic si elegant prezentat în 56 de fotografii alb-negru realizate de membrii asociatiei noastre. Nu suntem profesionisti dar ne place sa fotografiem si mai ales sa fotografiem Bucurestiul nostru drag.

Despre vernisaj ar fi multe de spus…

Vernisajul de vineri 1 octombrie va incepe la ora 18.30 pe peronul statiei de metrou Unirii 1 unde, fiecare dintre fotografi isi va expune personal fotografia, ne vom muta in statia de metrou Unirii 2 iar pe la 19.30 vom vernisa expozitia in Pasajul Universitatii dupa care vom pune fotografiile acolo unde le este locul, in Café Verona de la Libraria Carturesti. Astfel fotografiile noastre vor face o calatorie prin oras.

La Cafe Verona, libraria Carturesti va asteptam la un must delicios si o turta dulce, la dovleac si mere coapte, ce mai… o sarbatorire a toamnei bucurestene si bineinteles cu muzica buna, Nicu Alifantis www.alifantis.ro/alifantis.html !

Curatorul expozitiei: Dan Moruzan www.danmoruzan.ro (ai fost de nota 10)

Fotografiile sunt minunat tiparite de AME Design www.amedesign.ro (iti multumim Marcel)

Cu prietenie,

Asociatia “Bucurestiul meu drag”

Andrei Bîrsan

Presedinte Asociatia Bucurestiul meu drag

0743.076.255

www.orasul.ro

Despre Asociatia “Bucurestiul meu drag” (www.orasul.ro)

Asociatia “Bucurestiul meu drag” a fost infiintata in anul 2007 propunandu-si ca, prin intermediul fotografiei, sa cultive cunoasterea Bucurestiului si sa contribuie la descoperirea farmecului locurilor, a oamenilor si a traditiilor care l-au construit, care i-au definit spiritul si care interfereaza zilnic cu prezentul nostru.

Pe parcursul anilor, asociatia a organizat excursii foto pentru pasionatii de fotografie, publicand pe pagina web www.orasul.ro peste 50.000 de fotografii realizate in aceste deplasari.

De asemenea, “Bucurestiul meu drag” a realizat expozitii foto desfasurate in Romania si in strainatate, precum si diverse actiuni caritabile.

Detalii pe pagina web a asociatiei: www.orasul.ro.

Despre Dan Moruzan (www.danmoruzan.ro)

Castigator al nici unui premiu in fotografie, cum spune Dan Moruzan, recunoaste totusi ca este un mare iubitor de IMAGINE.

Avand o diploma in inginerie dar cu o educatie profund umanista, Dan Moruzan este membru de 2 ani in asociatia “Bucurestiul Meu Drag”.

Cu o experienta de 10 ani in domeniul fotografic, de 6 ani este fotograf  ‘profesionist’ – adica, citandu-l: de aproape 6 ani gandesc in imagini si peste 80% din timp imi este dedicat acestui frumos domeniu.

Despre AME design (www.amedesign.ro)

AME design s-a nascut dintr-o dorinta. Dorinta de a avea ceva unic. Un echipament de printare de varf care nu exista in tara si care va aduce schimbari in piata producatorilor de print digital de mare rezolutie din Romania si in piata consumatorilor de astfel de produse, consumatori care au fost tinuti departe de ceea ce se numeste print INDOOR de mari dimensiuni, de calitate, la pret convenabil si realizat intr-un timp foarte scurt.

Aducerea acestui nou echipament DURST LAMBDA© , tehnologie de varf la nivel mondial, rezolva multele probleme aparute ca urmare a utilizarii tehnologiei cu inkjet de mare rezolutie si mari dimensiuni: dungi vizibile, disparitia accidentala a unor culori din imaginea printata ca urmare a infundarii capetelor de printare, viteza scazuta de printare, costuri mari de productie pentru calitatea maxima.

Ne adresam astfel in egala masura pietei fotografilor – extrem de pretentioasa , acceptand cu greu echivalarea unei fotografii cu o imagine printata in tehnologie inkjet si pietei publicitare cu pretentii mari in realizarea unui print impecabil de mari dimensiuni, cu stabilitate si repetabilitate a culorilor pentru o aceiasi imagine printata la intervale mari de timp, cu o gama de culori mai mare (gama RGB este mult mai mare decat gama CMYK) si care sa poata deci reproduce exact culorile de brand dorite.

Despre Doc Comm

Ambalajeevenimentedelansarecampaniideimaginesimpozioanepromotiipentruconsumatorimaterialepromotionalestanduricampaniidedirectmailwebsiteuribrandingsirebrandingcampaniidemotivareaangajatilorpetrecerianuale

Asa cream noi la Doc Comm atitudini… atitudini pozitive fata de brandurile si compania voastra.

Despre Adobe (www.myadobe.ro)

Adobe revolutioneaza modul in care oamenii interactioneaza cu ideile si infomatiile. Pentru mai bine de 25 de ani, tehnologiile si aplicatiile software ale companiei Adobe au redefinit comunicarea de afaceri, personala sau cea de recreere prin stabilirea unor noi standarde de productie si livrare a continutului care implica activ oamenii indiferent de locatie.

De la informatii in format tiparit, video sau film pana la continut dinamic digital pentru o varietate de medii, impactul solutiilor Adobe este evident indiferent de industrie si este simtit de oricine creeaza, vizualizeaza sau interactioneaza cu informatia. Cu o reputatie bazata pe excelenta si un portofoliu ce include cele mai respectate si cunoscute marci software, Adobe este una dintre cele mai mari si diversificata companie software la nivel mondial.