De cand ne-am mutat intr-un sediu nou, in centru, am fost nelinistiti si ne-am tinut de tot felul de intitiative care nu au neaparat legatura cu publicitatea.
In iunie am organizat McCann Pop-Up Gallery, iar in iulie am continuat lista evenimentelor cu Garage Sale. Avem deja sub centura trei editii de McConferences impreuna cu Fundatia Calea Victoriei si mai sunt zeci de alte activitati interne care ne fac sa ne testam zilnic limitele si cunostintele despre ceea ce este o agentie de publicitate.
Azi, va prezentam
in colaborare cu prietenii nostri de la Editura Curtea Veche: Sufrageria! A fost pusa la cale de atelierul lor de creatie unic din toate punctele de vedere- Griffon& Swans.

Sufrageria este 3 lucruri deodata:
1) o biblioteca
aflata in continua crestere deschisa pentru angajatii nostri, pentru clienti si parteneri. Adica adunam intr-un singur loc toate cartile pe care le avem deja, toate revistele la care suntem abonati si le punem la dispozitie pe baza unui principiu simplu: devii membru dupa ce ai donat 3 carti de-ale tale. De aici incolo, lucrurile merg la fel ca in orice biblioteca cu exceptia unei FLAGRANTE incalcari a regulilor: poti sa comentezi, poti sa lasi semne de carte, sa scrii o referinta sau un biletel in carte fara niciun fel de problema; ba chiar ne suparam daca nu faci asta!

2) o zona de pop-up shop
Curtea Veche este prima editura care ne ofera o selectie larga din cele mai bune titluri din portofoliu la un pret special; cei de la Anthony Frost English Bookshop vin si ei cu o oferta speciala; in plus va mai fi la vanzare si o mica armata de jucarii Sando… iar in saptamanile ce vor veni asteptati-va la mai multe surprize si evenimente.

3) un loc de confluenta, o adevarata “sufragerie” pentru angajatii nostri
Punctul de plecare a fost un spatiu gol si nefolosit din spatele receptiei; am vrut sa il transformam intr-un loc in care oamenii sa se adune, sa schimbe idei sau pur si simplu sa se relaxeze departe de birouri si sali de meeting. “Un spatiu pentru cei dornici sa invete, nu pentru invatati.”

Deschiderea va avea loc joi, 30 septembrie, de la orele 19.00 in cadrul unui Ceai cu lista de invitati inchisa. Hai sa vorbim despre cartile pe care le iubim si despre ideile care le dau nastere. Poti sa rasfoiesti colectia de carti aflate la vanzare, sa donezi si sa incepi sa imprumuti carti (asta daca esti membru).
Sufrageria va fi deschisa si publicului – zona de librarie- pe toata durata lunii octombrie, miercuri-vineri 17:00-20:00.
Povestea se deapana, pe masura ce se intampla, cu multe poze si update-uri zilnice, pe blogul Sufrageriei.
Ne gasiti pe Jules Michelet nr. 18, langa Ambasada Marii Britanii si pe www.mccann.ro

Foto: Cristi Farcaș