Vineri 24 septembrie, incepand cu ora 19.00, Outwear gazduieste lansarea Artwe, un proiect ce are ca scop incurajarea tinerilor artisti in demersul lor catre afirmare.

Supriza serii va fi dezvaluirea parteneriatului dintre Artwe si UNarte, fapt ce presupune demararea unui proiect studentesc ce va fi prezentat cu ocazia organizarii unei petreceri intr-un spatiu neconventional, marca inregistrata – Outwear.

Lineup-ul pe care il propunem ii va aduce la pupitru pe Radu Stefan, un newcomer promitator, pe Silent Strike – unul dintre cei mai apreciati artisti ai muzicii electronice romanesti nemaiavand nevoie de nici o prezentare fiind mereu in centrul atentiei la evenimentele urbane, dar si pe NotsocommonDj pe care il asteptam sa ne provoace sa nu stam jos si sa ne deschida apetitul pentru ultimul week-end al lunii septembrie.

Artwe se adreseaza tinerilor pasionati, activi, entuziasti cu inclinatii artistice, motivati de dorinta de a invata, de a acumula experienta fiind in acelasi timp interesati de noile trenduri din domeniu. Acestia sunt studenti sau practicieni in diferite ramuri artistice precum: desen, pictura, fotografie, arta digitala, design vestimentar, muzica etc. Vrem sa oferim un imbold tinerilor artisti amatori sau profesionisti, sa-i facem sa creada in talentul lor, sa constientizeze importanta oricarei oportunitati ivite precum si perseverenta în domeniul in care activeaza.

Va asteptam asadar vineri, 24 septembrie, in Outwear (un magazin fara haine de data aceasta dar cu atitudine) incepand cu ora 19 pentru o incursiune in atmosfera artei urbane, condimentata cu muzica buna, lume pe masura si long drinks–uri studentesti”

www.artwe.ro