16 Septembrie – 21 Noiembrie, 2010
EXPOZITIE

Rien ne va Plus – Architectura in vremuri de criza
by Powerhouse Company / NAiM / Bureau Europa / A10

Vernisaj: 16 Septembrie, 2010, ora 19.00

Expozitia “Rien ne va Plus”, organizata de catre biroul de arhitectura danez si olandez Powerhouse Company, examineaza legitimitatea arhitecturii in contextul actualei crize economice. Autorii cerceteaza industria constructiilor si mecanismele economice, sociale si culturale din spatele acesteia.

Itinerarea expozitiei este organizata de catre Asociatia Zeppelin si Uniunea Arhitectilor din Romania in colaborare cu PAVILION UNICREDIT ca un eveniment in cadrul Bienalei de Arhitectura Bucuresti si este sprijinita de catre Ambasada Regatului Tarilor de Jos.

http://www.powerhouse-company.com/rnvp.html
http://vimeo.com/7061305

Imagine: Rien ne va Plus. Credit: Johannes Schwarz.

PAVILION UNICREDIT center for contemporary art & culture
Sos. Nicolae Titulescu 1 (Piata Victoriei) Bucharest  011131 Romania T: + 4 031 103 4131 E: [email protected] www.pavilionunicredit.ro
Facebook: www.facebook.com/pavilionjournal

PAVILION UNICREDIT este un centru pentru arta si cultura contemporana, un spatiu independent work-in-progress, spatiu de productie si cercetare a vizualului, a discursivului si a performativului. Este un spatiu al gandirii critice  care promoveaza o întelegere implicata socio-politic a artei si a institutiilor culturale.