Echipa Revistei Atelierul anunță cu bucurie lansarea celui de-al treilea număr dedicat, de aceasta dată, Zburătoarelor. De la cele mai mici la cele mai mari, de la insecte la păsări, de la origami la accesorii de lemn pictat, am strâns interviuri, showcase-uri și tutoriale + un articol foarte special despre artizanii călători.

Continuând caravana lansată cu ocazia ediției precedente, luna aceasta evenimentul de lansare va avea loc la Timișoara, sâmbătă 31 iulie, la Terasa D’arc de pe malul Begăi, Podul Mihai Viteazu. Vă așteptăm de la ora 14:00 la, deja, “tradiționala” expoziției de obiecte handmade ale artizanilor echipei Atelierul și ale creatorilor locali invitați. În plus, de aceasta dată veți avea ocazia să vedeți zburătoare făcute special pentru eveniment și poate chiar să plecați cu una acasă, dacă sunteți norocoși să le câștigați la tombola noastră.
Și pentru că ne place să ne răsfățăm vizitatorii cu dulciuri și bunătăți, luna aceasta pregătim chiar noi deserturi fructate și înghețate, numai bune într-o zi de vară.