Mădălina Manole s-a sinucis în această dimineaţă, potrivit primelor informaţii, în domiciliul acesteia din localitatea Otopeni. Aceasta a lăsat un mesaj de adio pentru soţul ei pe telefonul mobil. Artista împlinea astăzi 43 de ani.

Cântăreaţa Mădălina Manole a fost găsită miercuri dimineaţa fără suflare, în locuinţa familiei din Otopeni. Incidentul a fost anunţat la 112 în jurul orei 6:30 chiar de soţul solistei, Mircea Petru. Din primele informaţii artista s-ar fi sinucis înghiţind mai multe pastile.

Artista a fost găsită de ambulanţă într-o baltă de sânge cu capul spart, au declarat pentru Mediafax surse judiciare. Ambulanţa a fost anunţată la ora 5.37 pentru o femeie pe numele de Mădălina Petru, de către soţul cântăreţei, Mircea Petru, care a spus că artistei i s-a făcut rău.

Cea mai apropiată ambulanţă a ajuns la ora 6.01 şi a găsit-o în stop cardiorespirator, fiindu-i făcută o manevră de resuscitare. Apoi a fost chemat medicul, care a ajuns în trei minute. Mădălina Manole a fost găsită lângă baie, într-o baltă de sânge, cu capul spart, au declarat surse judiciare pentru Mediafax. Lângă ea a fost găsit un bidon cu o substanţă chimică, pe hol mirosind puternic a această substanţă.

FOTOREPORTAJ  – Ultimele aplauze pentru Mădălina Manole

(Lucian Muntea/Adevarul)

http://www.adevarul.ro/locale/bucuresti/Ultimele_aplauze_pentru_Madalina_Manole_0_299370237.html