Joi seara, pe 8 iulie, va avea loc a  doua petrecere Almost Secret Art-ish Partee –  un eveniment spontan care imbina jocuri, proiectii, punch si beanbags, cu mzsica de la Trouble Is, Hot Casandra si We singing Colours, adica Paul Ballo, Matei Teposu si Andrei Hategan.

Pe Paul Ballo si Matei Teposu ii cunoasteti, probabil, din Go To Berlin. Acum, cei doi au pus bazele unui alt proiect, Trouble Is, si au lansat prima piesa, “Cold Machine”, pe care o puteti asculta pe pagina lor de MySpace si de curand pe Radio Guerilla.  Hot Casandra este proiectul solo a lui Paul Ballo si a fost lansat oficial in primavara. We singing Colours este un proiect solo foarte interesant a lui Andrei de la The Amsterdams. Joi, We singing Colours ne propune un dj set eclectic special pentru galerie.

Mix intre o galerie neconventionala si un spatiu pentru evenimente, Atelierul de Productie / Param Pam Pam ocupa aproximativ 2000 metri patrati din fostul atelier de filatura al fabricii Industria Bumbacului. Neinaugurat inca oficial, spatiul se intinde pe 2 etaje si poate gazdui evenimente si proiecte culturale pe tot parcursul anului.

Lidia Pitulea
Public Advisor
*******************************************
Mobile: +40 733 300 777
E-mail: [email protected]
Mail:   Mihail Petrini Nr.6, Sector 5, Bucuresti
Web:    www.publicadvisors.ro