Earth’s Market şi Slow Food Valahia Gusturilor Bucureşti vă invită la o pauză de relaxare şi o gura de aer proaspăt!

Pe 10 şi 11 iulie 2010, de dimineaţă de la ora 9:00 până după-amiază, Earth’s Market vă aşteaptă cu veselie şi oameni primitori la Muzeul Ţăranului Român.

Atmosfera va fi înveselită de producători cu legume de sezon: dovlecei, cartofi noi, salată, ceapă, ţelină, morcovi, roşii, castraveţi, porumb, dar şi cu fructe precum zmeură, căpşuni, cireşe, caise şi multe altele.

Le stau alături domnul Horia care ne va încânta cu lapte proaspăt de capră şi variatele tipuri de telemea şi Maître Nicolas, cu o brânză de capră făcută după o reţetă franţuzească „pour les connaisseurs”. Se vor alătura şi producători cu mezeluri felurite precum: domnul Şvarţ Ovidiu din Suceava cu produse afumate şi o excelentă şuncă presată, doamna Oancea de la Sibiu cu pastrama din pui afumată, smântâna de casă şi cârnaţii cu busuioc, domnul Bangălă cu deja renumita brânză de burduf cu ardei şi telemea de oaie, domnul Bârză de la Sibiu cu cârnaţii de oaie picanţi, cu apetisantele pastrame făcute în baiţ propriu şi salamul de mistreţ. Ca totul să se încheie cu veselie se adaugă un pahar de ţuica „doi ochi albaştri” din Argeş de la domnul Florescu sau un vin de casă de la domnul Ştefănescu.

Earth’s Market şi Slow Food Valahia Gusturilor, organizat de Grupul de Iniţiativă Radu Anton Roman şi partenerii săi, te aşteaptă să-ţi aminteşti bucuria mâncatului slow într-o viaţă cu ritm ameţitor !

Grupul de Iniţiativă Radu Anton Roman

Info: [email protected].

Internet: http://www.targultaranului.ro.

twitter: @targultaranului

Facebook: Targul Taranului

Contact: Tiberiu Cazacioc/ GSM: +0742 111 119/ Y! : mediaspin – Skype: cazactib /