Una dintre cele mai explozive trupe live din balcani, cu peste 100 de concerte anual în toată Europa, Dubioza Kolektiv au fost confirmați oficial în line-up-ul International Romani Art Festival pentru Duminică, 25 iulie.

http://www.youtube.com/watch?v=7m6kCa-Y2V4
http://www.youtube.com/watch?v=IhGGzFWEuBo&feature=player_embedded

Alături de ei, în aceeași seară vor mai urca pe scenă IRAF trupele maghiare Kanizsa Csillagai și surpriza ediției trecute, Mitsoura, care revine anul acesta în festival  la cererea publicului.

Cu un mesaj puternic și versuri politice explicite, DK s-a făcut auzită pe scenele celor mai mari festivaluri europene în ultimii 7 ani. Sziget Festival, Exit Festival, Eurosonic Festival, Balkan Trafik Festival, Socha Reggae Riversplash Festival, Real Beat Festival, Dirty Old Festival, Fusion Festival, Topvar Rock Festival sunt doar o mică parte  din locațiile în care fenomenul Dubioza Kolektiv a adunat mase.  Soundul lor, o combinațite reușită de dub, reggae, hard core și etno bosniac dar și prestațiile lor live incediare au făcut ca DK să fie una dintre cele mai de success și cerute trupe din zonă.

Cel mai noi album al trupei, “5 do 12”, este oferit liber publicului, putând fi dowloadat pe site-ul official dubioza.org. La numai 2 luni de la lansare, albumul a fost deja descărcat de peste 50 000 de ori.

Afterparty-ul de duminică este asigurat de DJ Alpha Bite și DJ Ribbon Controller.

Mai multe detalii despre ce mai vezi si asculți la IRAF cat și informații complete despre line-up, program, bilete, cazare și reguli de acces în festival găsești pe www.iraf.ro. Tot acolo aflii și cum să-ți achizitionezi un bilet comun la IRAF și la PLAI cu 1ticket, la un preț care să-ți surâdă.

International Romani Art Festival este un eveniment organizat de Asociația Culturală Turn și finanțat de către Open Society Institute (Budapesta), Centrul Cultural American și Agenția Națională Pentru Romi și se desfășoară sub egida Decadei Romilor 2005-2015.

Asociația Culturală TURN

tel.: 0728 473232 / fax: 0356.814.446, e‐mail: [email protected]