Biroul de Cercetari Melodramatice va fi gazduit intre orele 19:00-0:00 de: Goethe-Institut Bukarest str. Tudor Arghezi 8-10 (in drum spre Kunsthalle Batiste)+ 40 21 3119762 / +40 21 3119782 / +40 21 3120231
Sesiunea de consiliere este deschisa tuturor artistilor si a altor actori de pe scena culturala locala care simt ca rolul prevazut pentru ei in societatea contemporana, acela de seismografi, necesita un training suplimentar. BIROUL DE CERCETARI MELODRAMATICE a avut in vedere politica Goethe-Institut exprimata de directorul acesteia Prof. Dr. Klaus-Dieter Lehmann pe site: Goethe-Institut ajuta actorii, artistii, profesorii si oamenii de stiinta sa-si dezvolte si imbogateasca creativitatea prin diferite metode in tarile gazda.http://www.goethe. de/ ges/prj/kue/ ini/en3740637. htm Reprezentantele Biroului, Irina Gheorghe si Alina Popa vor sta la dispozitia tuturor celor interesati in acest scop.

Pentru un plus de creativitate sustinem si sprijinim candidatura la Florin Flueras la Presedintia Romaniei. http://postspectacl e.blogspot. com

Cursa pentru deadlineuri, economia referintelor, competitia pentru rezidente, bienale si finantari, lupta inarmarii cu portofolii cat mai bine inchegate, cu texte pretentioase si imagini epurate ne face din ce mai insetati de idei. Ne face din ce in ce mai preocupati cum sa ne starnim si cum sa ingrasam creativitatea individuala si comunitara, cum s-o ajustam pentru fiecare situatie. Pentru cine sa fim creativi/creative si in ce mod sa ne folosim mai bine aceste facultati?
Orice curiozitate in privinta originilor mult ravnitei creativitati conduce fara ocolisuri la asa numita R-directed thinking (gandirea de dreapta), adica la activitatea emisferei drepte a creierului, care conform cercetatorilor este responsabila cu creativitatea si emotia. Cum ne pozitionam in neurobiologia politicii contemporane este o intrebare pe care va invitam sa ne-o punem impreuna.
In urma acestor preocupari, BCM s-a hotarat sa ofere tuturor celor interesati consultanta gratuita pe probleme de CREATIVITATE si, de ce nu, politici culturale, in cadrul evenimentului anual “Noaptea Alba a Galeriilor”. Biroul isi va deschide portile de sticla intre orele 19.00 si miezul noptii, sediul sau temporar fiind gazduit de data aceasta de Goethe-Institut Bukarest, in drum spre Kunsthalle Batiste.

Pentru a fi invingator/invingat oare in domeniul economiei prestigiului, artistul/artista roman/ca profesionist/ a are nevoie de consultanta pentru stabilirea unei strategii originale si sustenabile sau, dupa caz, pentru intarirea strategiei trasate deja, pentru o folosire corecta si eficienta a emotiilor si pentru o integrare constienta si abila in circuitul sentimentelor.
Consultanta va fi oferita individual in ordinea sosirii – pentru a evita aglomerarea si cozile vom imparti incepand cu ora 19.00 bonuri de ordine la receptie. La cerere putem organiza audiente pentru grupuri.
Vom pastra confidentialitatea in ceea ce priveste identitatea clientilor/clientel or noastre. De asemenea, consultanta va fi gratuita.

Multumim pentru suport: KUNSTHALLE Batiste, Goethe-Institut Bukarest

Biroul de Cercetari Melodramatice // The Bureau of Melodramatic Research
http://thebureauofm elodramaticresea rch.blogspot. com/