Între 10-16 mai 2010 te invităm la rEvoluţie în Timişoara!

Pe langă cele 7 secţiuni de desfăşurare: arhitectura, fotografie, muzică, film, teatru, literatură şi publicitate, ARTA te provoacă la libertate, vis, creaţie, o evoluţie ce revoluţionează, fii şi tu parte din această rEvoluţie!

Luni, 10 mai se va deschide un zid pentru wall art în Piaţa Unirii, de la ora 12 , vino să vezi!

De la ora 19, Cărtureşti găzduieşte un vernisaj al tinerilor artişti înscrişi în festival, deschis de Andrei Jecza.

Marţi şi miercuri, 11 şi 12 mai, vor avea loc dezbateri, prezentări şi conferinţe în Mansarda Facultăţii de Artă şi Design: marţi de la ora 14 workshop “De la portofoliu la aplicatie” cu Raluca Doroftei, iar miercuri de la ora 16 prezentare cu Dan Perjovschi “Locuiesc in Rahova, expun la New York”.

Weekend-ul este rezervat creaţiei, vor avea loc workshop-uri si târguri de ateliere: workshop pictură pe fotografie, workshop de pictură cu copii; workshop de vitralii-pictură pe sticlă; workshop de portrete-caricaturi ; workshop de gravură; workshop CloudFactory „Nu fii pungaş”; workshop de mulaje; workshop vestimentar; workshop de jonglerii; pictură de şevalet; instalaţii. Aceste evenimente vor avea loc în Piaţa Unirii, iar duminică, 16 mai sunteţi invitaţi la un vernisaj în Papillon de la ora 18.

Stefania Becheanu

coordonator studentfest sectiunea arte

http://stefaniabecheanu.blogspot.com/