Unde găsesc DoR #2?

Poţi cumpăra DoR #2 la lansarea din Club Control, vineri, 9 aprilie de la ora 19:30. În weekendul 9-11 aprilie o vei găsi în librăriile Anthony Frost şi Cărtureşti Verona, iar de săptămâna viitoare şi la Cărtureştiurile din ţară.

Dacă nu eşti în Bucureşti sau într-un oraş cu o librărie Cărtureşti, scrie-ne la [email protected] câte exemplare vrei să cumperi, numele destinatarului şi adresa completă (inclusiv codul poştal şi oficiul poştal) şi ţi le trimitem cu Poşta Română, plata ramburs. DoR #2 costă 25 de lei + taxe poştale.

Ce au în comun femeile tinere care schimbă România, scriitorul Filip Florian, bicicletele, statutul de minoritar şi şaormele? Toate sunt piese ale puzzle-ului românesc pe care l-am asamblat în al doilea număr Decât o Revistă. Vom lansa DoR #2 vineri, 9 aprilie, de la ora 19:30 în Club Control, str. Academiei nr. 19.

Iniţial am gândit Decât o Revistă ca un proiect unicat, un exemplu de cum ar putea să arate şi ce ar putea să conţină o revistă. O revistă care să respecte standarde înalte atât editorial, cât şi vizual şi care să le vorbească sincer cititorilor despre lumea în care trăiesc şi lucrurile care îi preocupă. Reacţiile la numărul pilot ne-au determinat să continuăm proiectul, cu periodicitate trimestrială. Revista este finanţată din contribuţiile cititorilor şi mostre creative de publicitate tipărită.

În numărul de primăvară, DoR propune pe copertă următoarea teză: un nucleu de femei tinere schimbă lucrurile în România. Ajută oameni, determină şi girează trenduri, experimentează, creează, caută. Materialul este completat vizual cu fotografii de Miri Bratu şi Alex Gâlmeanu. Gâlmeanu a fotografiat pentru acest număr o copertă pe care sunt peste 60 de femei, una din cele mai spectaculoase imagini de revistă surprinse vreodată în România.

În plus, în cele 128 de pagini găsiţi un portret al regizorului Radu Muntean, o analiză a popularităţii magiunului de Topoloveni, o radiografie a unei relaţii de 8 ani în prag de eşec şi un eseu scris de Diana Dondoe despre experienţa de a fi fotografiată de un maestru japonez excentric (da, e cu frânghii).

Vom distribui revista în Bucureşti – în librăriile Cărtureşti şi Anthony Frost – şi în ţară în reţeaua Cărtureşti. Cei care nu au un Cărtureşti în oraşul lor, o pot comanda prin Poştă, cu plata ramburs ([email protected]). DoR #2 costă 25 de lei.

http://www.decatorevista.ro/