Au trecut multi ani de cand ne gandeam prima oara cum ar fi sa existe un festival pe tema drepturilor omului in Romania si parca nici nu ne vine sa credem – One World Romania are deja 3 anisori!

17 – 22 martie / 33 documentare / 4 cinematografe / dezbateri cu regizori si activisti ai drepturilor omului / spatiu fair trade / expozitii foto

Desi este un festival de film, evenimentul de deschidere nu este o proiectie. In schimb va propunem un concert de muzica rock alternativ la Ateneul Roman! Anii trecuti sala ArCub a fost plina, plina, asa ca ne-am gandit ca, daca tot va place si vreti sa veniti in numar cat mai mare, sa va oferim ceva mai mult.

17 martie / 19h00 / Ateneul Roman / deschidere festival / concert Urma

Incepem cu o surpriza

… continuam cu trailere care sa va dea o idee despre ce urmeaza sa urmarim impreuna pe parcursul festivalului si discutii cu invitatii speciali si organizatorii.

Intrarea este libera, dar pe baza de invitatii pe care puteti sa le luati de aici: www.oneworld. ro/deschidere . Va rog doar sa incercati sa veniti mai devreme putin pentru a gasi loc in sala de concert.