Nu ştiu câţi dintre voi obişnuiau să bată tobele copii fiind, însă dacă aţi fost unii dintre îndrăzneţii care se închipuiau cel mai bun toboşar din lume, atunci cu siguranţă aveţi multe trăsături în comun cu Jojo Mayer.

Dacă aţi auzit mai multe despre el sau aţi avut până acum ocazia să îl ascultati live, probabil că aţi merge la câteva ţări depărtare să îl (re)vedeţi în concert. Pe 18 martie aveţi ocazia de a-l întâlni în clubul Silver Church din Bucureşti pe cel care este privit uneori că un şaman misterios al tobelor, propunându-şi să creeze artă care atinge oamenii obişnuiţi.

Jojo Mayer a avut primul set de tobe de la vârsta de 2 ani iar la 18 ani făcea parte din formaţia condusă de Monty Alexander, alături de care a participat la cele mai mari festivaluri de gen din Europa şi din lume. În urma acestor participări a fost cooptat pentru concerte de nume precum Dizzy Gillespie sau Nina Simone, fapt care a dus la recunoaşterea internaţională a valorii sale.

***
Mai multe detalii despre eveniment: http://life.hotnews.ro/stiri-prin_oras-6962447-video-cel-mai-bun-baterist-din-lume-concerteaza-silver-church.htm

Mai multe detalii despre artişti şi proiect pe pagina de myspace (http://www.myspace.com/jojomayernerve) şi pe site-ul proiectului (http://www.jojomayer.com/).

***
Preţ bilet: 65 Ron/presale 80 Ron/în seara evenimentului

Bilete disponibile prin eventim.ro atât online cât şi în punctele de vânzare: magazinele Germanos, Librăriile Cărtureşti, Librăriile Humanitas, Vodafone România.

Partenerii evenimentului: Eventim, Şapte Seri, Radio Lynx, inconcert.ro, feeder.ro, port.ro, muzicabuna.ro, bestmusic.ro.