Asociatia Pro_Do_Mo si Asociatia Salvati Bucurestiul te invita la prima sedinta foto pe teren in cadrul proiectului “INVENTARUL FOTOGRAFIC AL BUCURESTIULUI VECHI”.


Iti place sa fotografiezi, iti place istoria, te pasioneaza Bucurestiul vechi si vrei sa participi la un proiect de mare anvergura?

la2g1076_resize

Proiectul initiat de cele doua organizatii va fi realizat in totalitate din munca noastra, a voluntarilor. Aceasta inseamna munca fabuloasa de inventariere fotografica a peste 20.000 de imobile din cele 98 de zone protejate din Bucuresti.

Prima intalnire din cadrul acestui proiect va avea loc duminica, 31 ianuarie, la orele 11.00, la statia de metrou Piata Victoriei (de langa cladirea Guvernului). Te asteptam alaturi de noi pentru a realiza cel mai mare album foto din istoria Bucurestiului. Pentru inceput vom imortaliza casele vechi din zona Aviatorilor / Dorobanti.

Cum poti deveni unul din fotografii ce isi vor pune amprenta in acest proiect?

Viziteaza site-ul www.pro-do-mo.ro

La sectiunea Proiecte vei gasi un mesaj pentru tine cu mai multe informatii si un formular de inscriere. Poti vizualiza munca deja depusa in cadrul acestui proiect daca iti faci cont pe acest site.

Exista si posibilitatea ca oamenii sa fotografieze singuri, nu in echipe. Trebuie doar sa mearga ½ ora – 1 ora la o sedinta de echipa, pentru ca fotografierea sa se faca uniform. Si trebuie sa ia fisele de hirtie pe care sa faca completari minimale de la un sef de echipa.

Pentru a cunoaste Bucurestiul in detaliu, te invitam alaturi de noi cu aparatul de fotografiat.

Cu prietenie, Membrii Asociatiei Pro-Do-Mo si ai Asociatiei Salvati Bucurestiul.

Initiator proiect: Nicusor Dan