afis-a1-60x84cmGaleria de Arta a Mures Mall si Art Posters va invita la prima expozitie “Harti vechi”, un eveniment inedit care se va desfasura in perioada 26 Noiembrie – 10 Decembrie in incita Mures Mall la parter.

Veti putea admira maiestria cartografiei si grandoarea unor vremuri demult apuse intr-o colectie de 20 de harti geografice si de navigatie datand din secolele XVI – XVIII.

Dintre hartile expuse, cea mai veche dateaza de la 1531 avandu-l ca autor pe Hermannus Veraed, iar cea mai mare ca dimensiune este creatia unuia dintre cei mai celebri cartografi olandezi, Henricus Hondius al II-lea. Toate hartile sunt imprimate pe canvas si tratate cu un lac special de protectie, marea majoritate fiind inramate cu rame decorative de stil vechi.

Art Posters este primul producator de tablouri pe panza si postere din Romania. Combinand talentul artistilor cu tehnologia inovatoare, Art Posters produce o larga selectie de tablouri si lucrari de arta destinate celor mai diverse spatii si gusturi.

mai multe aici

invitatie-electronica1