matei_enric_1544BucurestiGaleria Art Point
09 Octombrie 2009, ora 19:00 – 21 Octombrie 2009, ora 19:00

Pe data de 9 octombrie,ora 19, la Galeria Art Point are loc vernisajul expozitiei de pictura, “PUNCTE DE VEDERE” – expozitie de grup . 
Expun : Mirela IordacheDaniel CraciunJan Albu si Matei Enric.

“Expozitia este urmarea demersului a patru artisti care ne propun un dialog prin intermediul picturii. Patru artisti ce inseamna patru pucte de vedere. Diferentele dintre ei nu reduce spectacolul vizual, ci potenteaza dialogul prin diversitatea discursului plastic si prin originalitatea abordarii tematice.

Pictura Mirelei Iordache se afla la limita dintre abstract si figrativ. Artista se foloseste de aceasta ambivalenta cu maestrie, creand un discurs vizual dinamic, subtil si plin de substanta.

Daniel Craciun creeaza un univers cvasifovist, de factura neoexpresionist-psihedelica, univers patruns de nelinistea si obsesiile omului contemporan.

Matei Enric, precum intr un puzzle format din mai multe bucati de lemn vechi, reface ansamblul reinventand un univers plastic nou, univers in care pictura zis primitiva este interpretata si recuperata intr-o factura contemporana.

Jan Albu, intr-o abordare foarte moderna, propune o viziune personala asupra miturilor universale insotindu-si demersul artistic de tehnica picturii clasice.”

Curator Andreea Gherghel

Expozitia este deschisa in perioada 9-21 octombrie .
Program galerie : luni – joi intre orele 12 – 18 sau prin programare telefonica in rest, la 0729139221  

Galeria Art Point,
Bulevardul Regina Maria, nr. 2., tel. 0729139221