Editia II

“CONFLICT ?”

Din 20 iulie pana in 27 iulie 2007 se va desfasura cea de a doua editie a Puzzle Project de pe Terasa “La Motoare”, care anul acesta s-a transformat intr-un festival al artelor cu sloganul:

“Anul acesta vaca din Laptarie da Arte!”

Prima editie din 2006 sub numele de PUZZLE PROJECT, a fost conceputa de George Bodocan, artist plastic, ca fiind prima tabara de creatie cu public care se desfasura in centrul capitalei ca un atelier urban unde artisti din Romania si din alte tari au performat pe tema “Urban Feeling”.

Anul acesta, Puzzle Project Art Festival va cuprinde mai multe categorii: arte plastice, muzica, proiectii video si va reuni mai multi participanti sub tema “Conflict ?”, intrebare la care vor raspunde cu totii prin concepte creative. Pe perioada mentionata, artisti plastici din Romania, Turcia, Palestina, Israel, Croatia si Marea Britanie vor completa “puzzle-ul” pictural inceput anul trecut. Serile vor fi animate de concerte sustinute de formatii si dj din: Romania, Germania, Bulgaria si Polonia.

Proiectul mai include, ca si anul trecut, evenimente interactive pe aceeasi tema precum: expozitia foto, la care publicul este invitat sa participe, un concurs de ilustratie si de postcarduri. De asemnea vor mai fi workshop-uri de stencil, pictura pe obiecte ceramice si comics .

Orangina, sponsorul principal al evenimentului, pe langa sprijinul material acordat evenimentului, va organiza si un concurs cu premii pentru public in cadrul WorkShop-ului de stencil prezent in festivalului.

Toate aceste evenimente se vor reuni sub forma unui puzzle cultural, un festival de arta experimentala intr-un loc deja definit ca fiind expresia de libertate a Bucurestiului de la Km. 0, Terasa “La Motoare”.