Miercuri, 29 noiembrie 2006, ora 13, la Institutul Cultural Roman (Aleea Alexandru 38, Bucuresti) va avea loc vernisajul expozitiei de grafica “Tandem” a artistei Mihaela Mirela Grigore.

Afirmata in domeniul tapiseriei gratie unei tehnici originale, Mihaela Mirela Grigore isi prezinta in expozitia de la Institutul Cultural Roman creatia grafica. Desenul minutios si culorile intense si vii se imbina, unite sub principiul tandemului. Acesta se regaseste “in fiecare dintre povestile cuplurilor de fiinte care se privesc, care comunica intre ele intr-un fel sau altul, fie ca este vorba de o lume vegetala, animala ori umana. Pe langa faptul ca in interiorul fiecarei povesti exista un tandem, totodata acestea comunica intre ele creand o singura poveste, aceea a unei reintregiri, a unei completari care duce la desavarsirea cifrei unu, a unui “unu” care inseamna doi ochi suprapusi, doua maini, doua ganduri suprapuse” (Iulia Argint). Tandemul se reflecta si in modul de expunere: expozitia poate fi vazuta in spatiul expozitional al ICR, in perioada 29 noiembrie – 12 decembrie 2006, dar si online la <http://www.mire.ro/> www.mire.ro.

Tanara artista a expus, pana acum, la Muzeul de Arta Constanta – expozitia personala, “Fantezie” (noiembrie 2006), la Bistro de l’Arte, Brasov – “O parte dintr-un univers” (august – octombrie 2006), la Galeria Fundatiei/ Baku Art Gallery – expozitia personala, “Despre femei” (decembrie 2005), la Maarten’s Gallery (septembrie 2005), la Muzeul de Istorie si Arta, Bucuresti (noiembrie 2000). Printre expozitiile de grup la care a luat parte: festivalul “Erotik”, Muzeul de Arta Constanta (2003, 2002), expozitie la galeria Zu Pefi, Elvetia (2001).

Detalii despre artista si eveniment la <http://www.mire.ro/> www.mire.ro.