GALERIA VECTOR din Iasi (str. Cuza Voda, nr. 41, etaj 1) va invita JOI, 26 OCTOMBRIE 2006, ORA 19,00 la deschiderea proiectului curatorial “Personal Local Settings. Tineri artisti in context”, o serie de evenimente de arta contemporana produse in cadrul proiectului de cultura sociala cARTier finantat de Programul Cultural Elvetian in Romania – Pro Helvetia SDC.

invitatii MORT LA CREIER & DAN BASU prezinta:

“Setarea 0: sunete si imagini neplanificate”

Proiectul “PERSONAL LOCAL SETTINGS” este gandit in directia (in)formarii unei platforme de promovare a artei tinerilor artisti ieseni in contextul necesitatii de a scana, a inregistra si, eventual, a reconfigura noile moduri de situare, de creativitate si de comunicare ale generatiei tinere.

Incepand cu sfarsitul lunii octombrie 2006, pana spre finalul lunii februarie 2007, Galeria Vector va organiza o serie de evenimente de arta contemporana avand ca invitati tineri artisti locali interesati sa isi expuna punctele de vedere asupra conditiilor producerii relatiilor lor cu diferite sisteme fata de care isi seteaza propriile optiuni personale.

curator: Catalin GHEORGHE

asistent curator: Livia PANCU

“””””””””””””””””””””””””””””””””””””””
Vector> Gallery
Cuza Voda 41, 1st Floor
700038 Iasi, Romania

tel/fax: +40 232 237 486
email: [email protected]

opening hours: Tue – Fri 11 -15