Vineri, 7 Noiembrie, ora 19:00, la galeria 2020 din Calea Grivitei 39, Apartamentul 8 a fost vernisata expozitia “Vlad Nanca traieste si lucreaza in Bucuresti”.

Evenimentul a fost organizat de cartelul 2020 si face parte dintr-o serie de evenimente deosebite, dedicate unor produse culturale contemporane care merita sa fie cunoscute de un public mai larg.

Expozitia a avut loc intre 7 si 11 noiembrie.

Ea a fost inaugurata in prezenta artistului si a domnului Adrian Nastase invitat special de cartelul 2020 cu ocazia vernisajului.

Vlad Nanca – una din cele mai prestigioase semnaturi ale artei romanesti contemporane – a expus un tablou cu Eminemscu decorat cu o rama aurita, timbre, afise si bancnote cu chipul nemuritorului Brincusi, o pereche de picioruse de porc usor afumate marcate cu insemnul firmei Adidas, o serie de poze digitale cu imagini descriind masina Dacia in diversele ei aspecte si doua steaguri care marcheaza viitorul tarii gazda.

“Vazind steagurile comunitatii europene si tricolorul nostru care fluturau ingemanate in cladirea de casatorii si decese, m-am lasat inspirat de aerul lor de nou si de frumos. Doar acesta clipa si a fost deajuns ca sa motiveze o izbucnire de adinc si sincer omagiu fata de un prezent si un viitor pe care trebuie sa il construim impreuna. Arta lor este arta imbinarii monedei unice cu necesitatea unei forte de ordine paneuropene” declara artistul Vlad Nanca.

Foto credite: 2020.ro