Stimati colegi, Studioul de Arta Contemporana Toaca organizeaza in perioada 31 mai – 3 iunie 2001 un seminar international cu tema atragerea si cultivarea publicului (AUDIENCE DEVELOPMENT) in institutii culturale.

Seminarul se adreseaza reprezentatilor companiilor de teatru si dans private sau de stat, ai muzeelor sau galeriilor din Romania si din Europa Centrala si de Est. Seminarul este conceput astfel incat sa ofere un cadru teoretic pentru atragerea si formarea publicului, precum si familiarizarea cu latura practica a acestei activitati.

Pe parcursul celor 4 zile se vor prezenta expuneri teoretice si studii de caz, se vor organiza grupuri de lucru si 4 vizite de studiu in organizatii bucurestene (doua teatre, un muzeu si o galerie de arta).

Participantii provin din 12 tari din Europa si Asia (Macedonia, Yugoslavia, Croatia, Cehia, Slovacia, Moldova, Rusia, Armenia, Letonia, Lituania si Mongolia).

Participarea lor este asigurata de catre Fundatia Concept prin programul Arts and Culture Network. Conferentiarii provin din Romania (Ana Bulai, consultant cercetare de marketing) si Marea Britanie (Susan O’Reilly si Andrew McIntyre, consultanti, autori ai unor programe de atragere a publicului catre arta contemporana, membri ai asociatiilor internationale de profil).

Alaturat gasiti informatii despre Studioul de Arta Contemporana Toaca, o descriere a proiectului si un formular de participare, ce trebuie resturnat pana la data de 26 mai, in cazul in care sunteti interesati de participarea la acest seminar.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa contactati managerul acestui proiect: Raluca Teodorescu, tel. 095-064.472, e-mail: [email protected] sau fax. 01-322.7540. Cu stima, Raluca Teodorescu Manager de proiect Fundatia Culturala Toaca