Atelier Zentangle – meditație prin artă pentru adulți

Vineri 16 oct. ora 18.30

Indrumator psiholog Ioana Dinescu

Adresa: Calea Victorie 155, CASA CU ROST
La prima vedere, o creaţie de Zentangle poate părea complexă şi complicată. Dar, atunci când veți afla cum se realizează, vă veți da seama cât de simplu și frumos este…
Este ca atunci cînd învățăm secretul din spatele un truc magic. Apoi, când creaţi o piesă de artă Zentangle, vă dați seama cât de distractiv, captivant, motivant și relaxant este procesul în sine.
Nu, nu trebuie sa fiți artiști.
Sunt persoane care la început pot spune : ”nu, nu sunt în stare, este imposibil…”, apoi, după primele 10-15 minute, cînd creația prinde contur sunt provocați să se gândească ce anume li se mai pare imposibil.
Aceasta arta este doar o metodă de terapeutică prin care se dezvoltă încrederea în sine, imposibilul devine posibil, imaginația, firescul și spontaneitatea ne calauzesc pașii, o artă ce bucură și cladește spirite libere. În zentangle o greșală sau două mîini stîngi se transformă în atu.
Indrumator, Ioana Dinescu.

Taxa de participare: 50 de lei
Pentru detalii și rezervări:0734131377
https://www.facebook.com/Zentanglero
Adresa: Calea Victorie 155, tronson 8, etaj intermediar, interfon CASA CU ROST, intrarea se face prin str. Buzești, colț cu Piața Victoriei, între farmacia Sensiblu si banca Credit Agricole.

 

AFIS ZENTANGLE Casa cu Rost

Urmatorul Atelier Zentangle va avea loc în 23 oct. la Biblioteca Metropolitană București. (gratuit)

 

ZENTANGLE    RGB