Vineri, 15 decembrie 2023, ora 12.00
Muzeul Național al Literaturii Române, Str. Nicolae Crețulescu 8

Vernisaj | „Carte pentru scris povești…” – Expoziție Magda Isăcescu

Muzeul Național al Literaturii Române vă invită la vernisajul expoziției semnate Magda Isăcescu, care va avea loc la sediul din strada Nicolae Crețulescu nr. 8, în data de 15 decembrie 2023, ora 12.00.

Vizitatorii vor putea admira desene și gravuri reprezentând spectacole ale teatrului de păpuși, ale teatrului stradal, precum și ilustrații care îndeamnă privitorii la scris și depănat povești.

Magda Isăcescu a participat la numeroase expoziții omagiale independente sau colective, unele sub numele Laboratorul lui Marcel Chirnoagă la Cercul Militar, Galeria Simeza, la Centrul arhitectural al Sectorului 2 și la la U ART Gallery. A avut o expoziție personală la U ART Gallery cu motto-ul „Această minunată fire a firii de-a fi”. După 2013, a realizat desene, acuarele și pictură și a participat la saloanele internaționale de gravură Miniprint Spania și Iosif Iser Muzeul Prahova. A participat la expoziții internaționale organizate online după 2020 de către UAP Iași, „Păpuși desperecheate”, pastel, și „Peisaj în Cișmigiu”, cărbune.

Expoziția va putea fi vizitată în perioada 15 decembrie 2023 – 6 ianuarie 2024, de marți până duminică, între 10.00 și 18.00.