Annart Gallery îi invită pe iubitorii de artă la finisajul expoziției Time Travel!
 
Timp de 6 săptămâni, iubitorii de artă au putut descoperi în duo-showul artiștilor Beniamin Popescu și Mircea Modreanu, un concept prețios și complex legat de noțiunea de timp ce este transferat intern temelor de referință încastrate în lucrări.

Weekendul viitor (4-5 noiembrie), Annart Gallery vă invită la un dublu eveniment cu ocazia finisajului expoziției „Time Travel”, această incursiune în timp, întipărită în memorie și impregnată pe suportul unor materiale dure ce redau familiaritatea unei atitudini actuale.

Astfel, în cadrul evenimentului de vineri, 4 noiembrie, iubitorii de artă vor avea ocazia să participe la încheierea expoziției, să interacționeze cu artiștii pentru a dezlega împreună profunziumea surselor de inspirație și mecanismele ce dau naștere obiectului artistic.
Dialogul liber și nonconformist va acompania finisajul expoziției “Time Travel”, contribuind astfel la încurajarea dezvoltării unor noi forme de expresie artistică, eliminând acea barieră dintre privitor și obiectul de artă, prin contextualizarea contemporană a unor componente dintr-un trecut istoric.

Sâmbătă, 5 noiembrie 2022, tot în cadrul finisajului expoziției “Time Travel”, Beniamin Popescu și Mircea Modreanu s-au gândit să împărtășească pasiunea lor pentru frumos și să pregătească un moment de interacțiune și cu cei mai mici iubitori de artă, in cadrul atelierului Pozitiv-Negativ. Așadar, pentru câteva ore (11:00 – 15:00) galeria se va transforma într-o școală de artă în care participanții vor descoperi în detaliu practica lor artistică, intervenind alături de aceștia în pregătirea și turnarea unor piese inspirate de lucrările din expoziția “Time Travel”. Cei mici, dar si cei mari vor avea șansa să folosească aceleași materiale cu care artiștii lucrează în atelier și vor putea să plece acasă cu lucrarea realizată de ei.