Vernisaj- Cristina Dimuș și George Raicu

Crossroads Gallery vă invită, între  5 și 19 mai, la expoziția de artă dedicată Cristinei Dimuș și lui George Raicu, doi artiști plastici masteranzi la Universitatea Națională de Arte din București. Vernisajul are loc joi, în data de 5 mai, începând cu ora 19:00, pe strada Lunei nr. 7.

Lucrările celor doi artiști formează un ambient contemplativ care tratează tema naturii și stările de reflecție întâmpinate de fiecare dintre noi pe parcursul vieții.

„Temele abordate în lucrările Cristinei Dimuș fac referire la reinterpretarea peisajului, explorarea spațiilor, invocând o ieșire din șablonul obișnuit. Propune în arta sa o lume complexă, creând senzația unei evadări din cadrul terestru într-unul închipuit. Astfel, imaginile arhitectonice monocrome care se detașează vizual devin amintiri-colaje sau fotografii-memorii ce se regăsesc într-un registru mental profund ancorat în dorința de a călători, a explora și a vedea pe viu frumusețea lumii și a naturii.”

Cât despre George Raicu, „perioada sa artistică își are originea în domeniul restaurării. Timpul dedicat studiului și voluntariatului din cadrul laboratorului de restaurare reprezintă momente cruciale ce-i vor influența atât stilul cât și tematicile viitoarelor sale lucrări. Prin atenta observare a diferitelor esențe, structuri, cât și a diverșilor factori degradanți ai lemnului, a realizat o surpindere imagistică care îl va determina să le transpună în pictură.”

Despre Crossroads Gallery

Crossroads Gallery sau, pe scurt, X gallery este un spațiu alternativ în care pictura și artele vizuale se îmbină cu arta tatuajului. Galeria își propune să formeze o comunitate având la bază ideea unui loc unde artiștii vizuali pot fi promovați prin expoziții și ateliere dedicate.

E-mail: [email protected]

Numere de telefon: 0729 120 986

                                0727 782 182

Site: https://crossroadstattoo.ro/x-gallery/