YOU’LL NEVER WALK ALONE

Norica Ioana Popescu și Andreias Welther la Galeria Baraka

Vă invităm sâmbătă, 18 decembrie 2021, începând cu orele 18⁰⁰, la Galeria Baraka (intrarea din Strada Popa Șapcă nr. 5, după penitenciar), la vernisajul expoziției tinerilor artiști bucureșteni׃ Norica-Ioana Popescu și Andreias Welther.

Sunt doi tineri artiști care împart același drum în viață și în dragoste, încă de cand s-au cunoscut, în urmă cu mai bine de șapte ani, la Liceul de Arte Plastice «Dimitrie Paciurea» din București, după aceea urmând, trei ani în cadrul învățământului superior, studii de licență la Universitatea Națională de Arte din București, Specializarea Pictură. Prin intermediul unei burse Erasmus+, și-au completat studiile de licență la École Supérieure d’Art et Design, Grenoble, Franța. În prezent, sunt colegi în continuare, în primul an al studiilor universitare de masterat, urmând aceeași specializare la UNArte București.

Duoul își propune să raspândească ilustrul mesaj «You’ll Never Walk Alone» deopotrivă prin intermediul artelor vizuale, fiind un îndeamn la unitate și solidaritate, aspecte care contează cu precădere în această perioadă, în care cu toții ne aflăm, mai mult sau mai puțin, sub semnul incertitudinilor și al temerilor, din pricina aceleiași cauze: pandemia de COVID-19.

Casa muzeu Baraka a fost  gândită să  să  creeze o punte de legătură între artiști relevanți pentru  contextul  nostru. Este un loc de experimentare, un spațiu  care permite orice tip de manifestare. Artă  fără  cenzură.

Artisti: Norica Ioana Popescu (1999) și Andreias Welther (1999).

Eveniment organizat de către Galeria Baraka în colaborare cu Vlad Ianici.

Curator: Norica-Ioana Popescu

Expoziția este deschisă până în 16 ianuarie 2022 şi va putea fi vizitată cu respectarea normelor de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2 în vigoare.

Vă așteptăm!