Mâine, începând cu ora 18.00, are loc ultimul vernisaj dintr-o serie de 4 evenimente găzduite de LeiLei Gallery în cadrul primei expoziții bazate pe NFT din România.
 
 
Ne face plăcere să vă invităm la galerie, unde veți putea cunoaște o parte din artiștii expozanți, colecta o lucrare-NFT produsă de Leilei Gallery și artiști cât și un print de la unul dintre artiști. 
 
Atașată veți găsi invitația pentru eveniment, iar pe acest link o serie de imagini reprezentative de la Capitolul 3, cât și un NFT-teaser pe care-l veți putea colecționa mâine, în portofelul dvs Tezos (https://wallet.kukai.app/

Leilei Gallery a prezentat, în iulie și august, o expoziție pe multiple straturi și prima expoziție de grup bazată pe NFT-uri din România, organizată în 4 capitole în care timpul, ca forță ce întărește și slăbește, este conceptul-arc prin care sunt interogate devenirile lucrărilor de artă: în materialitatea și digitalitatea lor.

Pentru fiecare capitol, artiștii au fost invitați să intervină asupra lucrărilor, într-o tehnică la alegerea lor, pentru a explora potențiala evoluție performativă a lucrărilor. Pentru a deschide platforma și paradigma NFT către public și a-i inspira să colecteze artă digitală, 10 dintre artiștii invitați au oferit NFT-uri gratuite la vernisaje și s-au bucurat să observe interacțiunea publicului cu NFT-urile și cu portofelele Tezos.  

Este timpul pentru ultimul capitol, închidere a a cercului.  Este timpul să deconstruim totul și să lăsăm lucrările să trăiască în ecosistemul digital, Hic et Nunc, Foundation, Rarity sau orice platformă pe care o preferă artiștii și colecționarii.  

Este timpul să batem totul î̶n̶ ̶p̶i̶a̶t̶r̶ă̶ ̶ în print astfel încât lucrările fizice să continue să trăiască în mediul lor autentic, mai tradițional : hârtia.   

Este timpul să ne gândim din nou la durabilitatea acestor medii și să observăm atât durabilitatea cât și fragilitatea celulozei și a biților și octeților.

Artiști invitați

● Laurian Bardoș

● George Crângașu

● Lucian Hrisav

● IIOANA

● Bernard Joisten

● Albert Kaan

● Nicoleta Mureș

● Marina Oprea

● Lost.Optics

● Dan Perjovschi

● ZafGod

Mai multe detalii despre capitolul 3 „This aged really well | Forge those sidechains” aici

Întregul concept curatorial este disponibil aici.