Filiala Târgu Jiu a Uniunii Artiștilor Plastici din România în parteneriat cu Facultatea de Teologie din Craiova și Centrul de Cercetare Documentare și Promovare “Constantin Brâncuși”, organizează Miercuri 26 Mai, 2021, ora 17.00, la Galeriile Municipale de Artă din Târgu Jiu, strada Traian nr. 27, parter ,cu binecuvântarea IPS Dr. Irineu, Arhiepiscop al Craiovei și Mitropolit al Olteniei ,vernisajul expoziției de pictură a studenților din Domeniul Arte Vizuale, Programele de Licență Arte Plastice (Pictură și Sculptură), Artă Sacră și programul de Master Conservare și Restaurare. Expoziția este intitulată“ Elemente ale arhitecturii laice și religioase din Oltenia în genul peisajului urban și rural“, fiind rezultatul  unor cercetări  vizuale a studenților din domeniu.

Profesori coordonatori : Conf.dr. Vasile Fuiorea, Lect.dr.Alexandrina Bădescu, Lect.dr. Emilian Popescu, Lect.dr. Emilia Burlan,Lect.dr.Gabriela Ștefăniță,Asist drd.Adrian Bănică, Asist .drd. Gabriel Giodea, Asist.drd. Laura Semenov, Asist.drd.Constantin Semenov, Asist.drd.Dan Nica

Colaboratori ai evenimentului : Liceul de Arte ”Constantin Brăiloiu” și Liceul Teologic ”Sfântul Nicodim” din Târgu Jiu.

Cuvânt de deschidere:Vasile Fuiorea, președintele Filialei Târgu Jiu a UAP din România

Expoziția este deschisă publicului în perioada 26 Mai -16 Iunie, 2021

Consiliul Director al Filialei Tg Jiu a UAP din România