”Iubita mea Mihaela”, un roman de dragoste vizual în România anilor ’80, în care noi, tinerii de atunci, căutam să trăim normalitatea în acea lume orweliană cu nepăsarea tinereții și plini de speranță.

O poveste de dragoste spusă de mine, Andrei, fotografie cu fotografie, cu naturalețe și emoție, ce dezvăluie momentele petrecute împreună cu iubita mea Mihaela. Un ”instagram” al anilor ‘80.

Anul trecut am împlinit 30 de ani de căsnicie și am vrut să-i ofer Mihaelei, soției, câteva fotografii cu ea. A venit pandemia și am avut timp să transform aceste fotografii într-un album „Mihaela, iubita mea”. Fotografii cu Mihaela din anii 80 până în 1993 când s-a născut Andreia, fiica noastră.

Fără să vreau am documentat dragostea noastră, atmosfera Bucureștiului și a României, o poveste vizuală cu iubita mea Mihaela așa cum am văzut-o în fiecare clipă în care ne-am bucurat unul de altul.

Un album unic în publicistica românească.

Albumul a câștigat premiul juriului ”Antalis Award 2020”.

Miercuri, 7 aprilie, ora 19.00, te invităm la lansarea online a jurnalului nostru de dragoste, aici evenimentul pe facebook https://www.facebook.com/events/200557301496817

Detalii despre album aici: https://abujie.ro/category/iubitameamihaela/

Albumul se găsește în librăriile Cărturești, Humanitas, CLB