Asociația Igloo – Habitat și Arhitectură organizează în perioada 1-9 august, la Cluj-Napoca, itinerarea proiectului „FAR | 12 Fotografi de Arhitectură din România”, ce surprinde creația a 12 fotografi de la noi și viziunea lor asupra arhitecturii.

„FAR | 12 Fotografi de Arhitectură din România” se va vedea la Cluj în cadrul a două expoziții: o expoziție multimedia, la Casa Tranzit, și o expoziție pe simeze ce va avea loc la Muzeul de Artă, în cadrul TIFF.

Proiectul FAR propune o incursiune generoasă în dimensiunea fotografiei arhitecturale, un domeniu emergent în spațiul românesc, și se adresează în aceeași măsură publicului specialist (arhitecți, fotografi, profesori, cercetători, studenți, designeri și alți actanți din domeniile creative, artistice și tehnice) și audienței generale de toate vârstele.

Expoziția multimedia de la Casa Tranzit va prilejui și conferințe tematice și proiecții de film documentar. Mai multe detalii și calendarul activităților curând pe www.igloo.ro și pe pagina de Facebook a evenimentului.
Stay tuned!

» „FAR | 12 fotografi de arhitectură din România” itinerată la Cluj-Napoca este un proiect cultural Igloo, susținut de Ordinul Arhitecților din România din timbrul de arhitectură.

» Co-organizator: Fundația Tranzit
Casa Tranzit, Str. Gheorghe Barițiu nr. 16, Cluj-Napoca

» Partener: TIFF

» Parteneri instituționali: Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca – Facultatea de Arhitectură, Universitatea Națională de Arte București, Forumul Cultural Austriac București

» Parteneri media: The Institute, Arhitext, Designist.ro, Cărturești, Fundația Calea Victoriei, Dizainar.ro Plăcut de Radio Guerrilla

» Vizitarea spațiilor expoziționale se va face cu respectarea normelor sanitare în vigoare, conform indicațiilor organizatorilor. Purtarea măștii de protecție este obligatorie pe durata vizitei cât și în cadrul evenimentelor. Este obligatorie respectarea distanței minime de 1,5m între persoanele care nu fac parte din același grup, respectiv 2m între scaune. Ne rezervăm dreptul de a limita accesul persoanelor care nu se conformează acestor reguli.