După o perioadă de izolare în care activitatea culturală s-a oprit brusc pentru o perioadă lungă de timp, noi, Galateea Group , cei care coordonăm activitatea galeriei Galateea Contemporary Art ne-am gândit să facem o expoziție spontană cu care să revenim la activitatea noastră obișnuită, cu o expoziție care să ne reunească și să ne bucure deopotrivă. Prin aceast proiect dorim să fim solidari unii cu alții, să avem oportunitatea de a ne revedea cu publicul iubitor de artă și bineînțeles să ne menținem viu spiritul de breaslă unită, creativă și dinamică.

Expoziția TOGETHER, curatoriată de Mónika Pădureț, coordonată de Cristina Popescu Russu și Gherghina Costea se va desfășura în perioada 15 iulie – 12 august 2020.
Din cauza spațiului foarte mic al galeriei în care nu putem asigura recomandata distanțare fizică între persoane, suntem nevoiți să deschidem expoziția fără vernisaj. Veți putea găsi însă detalii despre aceasta pe Website, Instagram și Facebook și bineînțeles, dacă treceți pe Calea Victoriei, sunteți bineveniți să o vizitați pe viu, evident ținând cont de noile reguli de funcționare a muzeelor și a galeriilor de artă.

Ariștii pe care îi reunește expoziția TOGETHER sunt: Christa Zeitlhofer (Austria), Andreea Badragan, Cristina Bolborea, Mana Bucur, Gherghina Costea, Maria Cioată, Gheorghe Crăciun, Judit Crăciun, Gloria Gratti, Ovidiu Ionescu, Lucia Maftei, Nicolae Moldovan, Cara Olteanu, David Olteanu, David Leonid Olteanu, Titus, Răzvan Popa, Ilie Rusu, Marius Stanciu, Iulian Vîrtopeanu, Gavril Zmicală.

Expoziția se poate vizita în perioada 15 iulie – 12 august 2020, de luni până vineri, între orele 14:00 și 18:00.
Intrarea liberă.


U.A.P. din România l Galateea Contemporary Art
Calea Victoriei 132, Bucureşti | Bucharest
Mónika Pǎdureţ
Referent de specialitate | Gallery Reviewer
tel: +40(0)745 355 941
Program galerie | Opening hours
L – V: 12-20 | Monday-Friday: 12pm – 8pm

[email protected]
www.galateeagallery.com/
https://www.facebook.com/galeria.galateea/