Elite Art Gallery te invită la o nouă expoziție #FRESH, ediția 2019 în perioada 19 – 31 August. Expoziția reunește lucrările artiștilor Maria Bălan și Teodor Ștefan.
Deschiderea oficială a expoziției are loc Luni, 19 August, ora 18.30 .
 

În perioada 19-31 August 2019, Elite Art Gallery oferă publicului o nouă expoziție, marca #FRESH. Expoziția reunește lucrările artiștilor Maria Bălan și Teodor Ștefan, alți doi câștigători ai concursului de artă vizuală #FRESH, ediția 2019. Deschiderea oficială a expoziției se va ține Luni, 19 August, ora 18.30 cu un discurs susținut de membrii comisiei de jurizare. Concursul s-a adresat pictorilor și graficienilor tineri din România din dorința de a descoperi, promova și crește vizibilitatea acestora pe piața de artă, oferindu-le oportunități noi de dezvoltare în carieră. Juriul #FRESH 2019 a fost compus din Ionuț Theodor Barbu, Florin Mocanu și Rareș Pantea.

Maria Bălan este artist grafician stabilit în București unde a studiat Grafica la Universitatea Națională de Artă din București și Arhitectură la Universitatea de Arhitectură și Urbanism ˶Ion Mincu“. Implicată în diverse proiecte artistice, Maria Bălan a participat și la numeroase expoziții naționale si internaționale precum Romanian Desing Week, ˶Răcnet” – afiș politic (București 2018); „Grăit-au cerurile și prin oamenii pământului” la Muzeul Național al Satului (Bucuresti 2017); „Balkan God”, Golgathakirche (Berlin 2017) sau Trienala de Gravură (Toulouse 2016). Lucrările Mariei Bălan se concentrează pe ilustrație, gravură, pictură și artă murală. În anul 2013 artista a luat premiul Bienalei Internaționale de Afiș și Ilustrație de Carte a Tinerilor Artiști din Timișoara. În 2015 a publicat, în ediție limitată, o cartea de artist care a devenit  parte din selecția ˶carte de artist” a concursului „Cele mai frumoase cărți din România”.     

Teodor Ștefan este absolvent al Universității Naționale de Arte din București, secția Pictură.  Membru UAP din anul 2018, artistul s-a făcut remarcat de-a lungul anilor prin participarea activă  în cadrul a numeroase expoziții de grup precum Bienala Internațională de Artă contemporană ˶Nicolae Tonitza” din Bârlad (Noiembrie, 2018);  Bienala Internațională ˶Ion Andreescu” din Buzău (Octombrie, 2018); „Bistrița-Orologiul din turn” la Elite Art Gallery (Octombrie, 2018); „Diploma 2017” la Palatul Știrbei din București (Octombrie, 2017) sau „«Noii» îngeri ai dreptății-Începuturile picturii europene în ulei”  la Muzeul Județean de artă Ion Ionescu-Quintus din Ploiești (2016). De asemenea, Teodor Ștefan participă activ în tabere de creație, simpozioane artistice și activități de formare profesională.


Expoziția va fi deschisă  publicului în perioada 19-31 August 2019, la Elite Art Gallery, Piața Națiunile Unite nr. 3-5, bl. B2, parter, București.
 
Elite Art Gallery are drept scop promovarea artiștilor plastici contemporani, prin organizarea unor ample proiecte culturale care expun publicului noi forme de exprimare artistică, abordări inovatoare ale artei moderne precum și ale unor valori deja consacrate. Asociația implementează proiecte în domeniul artelor vizuale, muzicii dar și proiecte educaționale.