Galeria Sabot vă invită luni, 15 iulie, de la ora 19, la Centrul de Interes, pentru vernisajul expoziției personale a artistului George Semeniuc. Expoziția face parte din programul “Cluj After-School”, inițiat de galeria SABOT în urmă cu trei ani cu scopul de a promova o nouă generație de creatori români. Sprijinită de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca în cadrul proiectului ARTE ȘI CARTE (2019) al Asociației Sabot, întâlnirea cu artistul George Semeniuc va oferi publicului clujean ocazia de a pătrunde în studioul altfel greu accesibil al artistului și de a afla ce înseamnă periplul operei de artă de la materie primă și până la obiect final.

Pe întreg parcursul expoziției, până în 12 august 2019, vizitatorii vor putea interacționa cu George Semeniuc în “atelierul SABOT” și vor putea fi martorii procesului său creativ: de la experimente artistice, schițe, lucrări de artă încă incomplete și până la potențiale soluții creative, această expoziție va încerca să demistifice laboratorul artistic și, în acest sens, să se uite la tânărul artist fără miza editării operei sau a realizării unei introduceri subiective.

În data de 15 iulie, expoziția va fi deschisă între orele 19:00 și 22:00, urmând ca din 16 iulie să se reia programul obișnuit al Centrului de Interes, de marți până sâmbătă, între orele 16:00 și 19:00. Intrarea e liberă. Mai multe informații pe www.facebook.com/centruldeinteres.

George Semeniuc s-a născut în 1994 la Baia-Mare și este proaspăt absolvent al Universității de Artă și Design din Cluj-Napoca, secția Pictură. Prima sa expoziție personală a avut loc în 2018 la Bazis Project Space, tot în Centrul de Interes.