Expoziție de benzi desenate francofone

27 iunie-15 iulie 2019, Institutul Francez din Timișoara

În perioada 27 iunie– 15 iulie 2019 Institutul Francez din Timisoara este gazda expoziției de benzi desenate francofone Les collections PIF de la Bibliotheque Astra de Sibiu”.

Expoziția face parte din proiectul « Le printemps roumain de la BD francophone »/ „Primăvara românească a benzilor desenate francofone” organizat în cadrul Sezonului România-Franța 2019 de Institutul Francez din România și Asociația Edumedia, cu sprijinul partenerilor locali. Început în primăvara acestui an, proiectul se desfășoară în 7 orașe (Oradea, București, Sibiu, Constanța, Suceava, Timișoara și Brașov) până la finalul Sezonului, și propune publicului de toate vârstele să descopere sau să regăsească scene din binecunoscuta revistă PIF.

Expoziția BD “Les collections PIF de la Bibliotheque Astra de Sibiu” poate fi vizitată până în 15 iulie, de luni până vineri, în intervalul 12:00-18:30, la Institutului Francez din Timișoara, bd CD Loga, nr. 46.

Sezonul România-Franța 2019 este un amplu program de promovare a Franței în România și a României în Franța și este organizat, în parteneriat, de Institutul Francez, Ambasada Franței în România, Ministerul Afacerilor Externe din România, Institut Cultural Român. Acesta permite dezvoltarea de parteneriate și programe de cooperare educativă, economică și culturală între cele două țări.

Eveniment organizat în cadrul Sezonului România-Franța 2019!

Organizator: Institutul Francez din România și Asociația Edumedia

Parteneri permanenți IFT: Helpline, Akwel

Partener: Asociația APECA