Emergency Entrance #1

vineri, 17 mai 2019, ora 19:00

locație: Lapsus

Timișoara, spl. Peneș Curcanul, nr. 4, etajul 1, studio 23

https://www.facebook.com/events/327369477953147/

Vă invităm să experimentați o încăpere a sclavilor leneși. Netedă și lucioasă, înaltă și decorată, burete cromat al plăcerilor vinovate – instalația atinge hazardul prostului gust și consumul de kitsch “virtuos”, all-inclusive.

Emergency Entrance este un proiect serial de evenimente într-un laborator artistic dedicat experimentului și expunerii, prin practici relaționale, tehnologice, bazate pe cercetare. Formatul specific, autorii și conținutul evenimentelor din EE nu vor fi anunțate în prealabil, în schimb propunem ca seria să fie privită ca o reacție în lanț, cu fiecare episod menit să fie experimentat in-situ de către public.

http://emergency.simultan.org/

Emergency Entrance e un program conceput de Asociația Simultan și Lapsus, având ca parteneri Casa Artelor/DJCT, Fundația Comunitară Timișoara, Asociația culturală și ecologică SEPALE și Centrul Cultural German.

Program cultural co-finanțat de AFCN. Programul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.