LOUDER lansează prima expoziție de artă vizuală și narațiuni în București, în spațiul expozițional Hearth, în perioada 30 martie – 2 aprilie. Vernisajul expoziției are loc sâmbătă, 30 martie, începând cu ora 15:00.

Expoziția LOUDER din București va găzdui fotografie, film scurt, imagini tactile, perete vizual. Ne bucurăm de prezența proiectelor vizuale IMAGINI TACTILE și Empowering Roma girls through community art. Accesul la vernisaj și pe toată perioada expoziției este deschis publicului.

În vernisajul expoziției va avea loc o discuției pop-up despre rolul artei vizuale în promovarea drepturilor omului și dezvoltare comunitară.

LOUDER a invitat cetățenii, artiști și non-artiști, din toate mediile, să-și prezinte arta vizuală și narațiunile personale. Lucrările de artă și narațiunile selectate vor fi expuse în București și în expoziții de artă itinerantă în Slovacia, Finlanda și Rusia.

Acest eveniment conține imagini în relief care pot fi înțelese și de persoanele cu deficiențe de vedere. Prezentarea și discuția desfășurate în cadrul vernisajului vor dispune de traducere și interpretare română-engleză-română.

Parteneri: Hearth, IMAGINI TACTILE/TACTILE IMAGES, Empower Roma Girls Through Community Art, SQUARE MEDIA

Despre LOUDER

LOUDER, proiect de artă comunitară transnațională, o platformă pentru arta și narațiunile personale ale cetățenilor cu scopul de a combate prejudecățile și de a expune provocările și realitățile sociale și culturale ale oamenilor și comunităților din grupurile minoritare și / sau identitățile intersecționale și diverse.

LOUDER este proiect câștigător al Europe Lab, organizat de EU-Russia Civil Society Forum/ Гражданский Форум ЕС-Россия

Pentru mai multe informații despre proiect și parteneri, vă rugăm să vizitați https://www.louderart.com/ și LOUDER.art