Va invitam sa ne fiti alaturi la vernisajul expozitiei Together, to be.

Together, to be este un demers plastic colectiv care sondează realități, spații și situații prezente, decupate din lumea contemporană și expuse sub forma unei cercetări vizuale asumate. Demers vizual care ia din punct de vedere stilistic diferite forme de expresie (cronică socială, critică și satiră cu valențe sociale) și care are capacitatea de a transmite direct sau indirect un mesaj social.
Proiectul expoziției are un caracter surprinzător prin diversitatea stilistică, prin selecția propriu-zisă de lucrări care expun diferite tehnici grafice, de la instalații de obiect cu inserții de grafică, la exerciții vizuale estetizante și animație video.

Expoziția cuprinde lucrări din proiectele de diplomă ale tinerilor absolvenți ai Universității de Artă din București – Departamentul Grafica: Cosmin ABĂLARU / Alexandra BADEA / Florentina BERBECARU / Elizabeth BROLLA / Alina COTISEL / Vlad GHELU / Iulia GROSU / Iulia PĂNOIU / Maria TABARCEA.

Profesori coordonatori: lect. univ. dr. Ovidiu CROITORU / asist. univ. dr. Felicia IONESCU

Curatori: Ana NEGOITĂ / Felicia IONESCU

VERNISAJ: 04 / 02 / 2019 ora 19:00
04 / 02 – 18 / 03 / 2019

Galeria HALUCINARIUM

Are ca obiectiv asumat în programul curatorial sprijinirea, promovarea și colaborarea cu tineri artiști, studenți și absolvenți din universitățile de artă, program pe care galeria dorește să îl dezvolte pe termen lung pentru a dinamiza si diversifica scena și piața de artă din România.

 

Pentru programare vizite private va rugam sa ne contactati.
Mobil: 0747.971.855

Parteneri vernisaj: DAVINO