Expoziția PRO NOMOS a artistului Christian PARASCHIV

5 februarie – 5 martie 2019 Galeria Romană
Expoziția PRO NOMOS este o expoziție în oglindă față de cea deschisă la Galeria Oudin din Paris, în curs până în luna martie a.c., în cadrul sezonului Franța – România 2019.
În expoziția de la București vor fi prezentate câteva serii fundamentale ale artistului, reprezentative pentru întreaga sa operă: Strunga, Rana, Negrul este culoarea limbajului, precum și o piesă unică realizată din piele de cultură ce folosește ADN-ul artistului. Vor fi  prezente însă și câteva exponate surpriză.
Christian Paraschiv a revoluționat arta experimentală românească, urmând estetica postmodernismului internațional. El a creat lucrări radicale și inovatoare, utilizând propriul corp și propriul ADN în instalații, pictură, sculptură, proiecte multimedia și cărți de artist.
Activitatea sa artistică a fost condamnată de regimul comunist de la București, începând cu anul 1986 acesta trăind la Paris.
Vernisajul expoziției personale PRO NOMOS va avea loc marți, 5 februarie, ora 19.00, la Galeria Romană, Bd. Lascăr Catargiu nr. 1, sector 1, București, Piața Romană.


Partenerii evenimentului : Catena pentru artă
Parteneri media: SensoTv, Evenimentul Zilei, Jurnalul Bucureștiului, 
IntellNews, Agenția de Carte, Modernism